Discografie

In mei 2004 is Anton zijn eerste album uitgekomen met in totaal 14 nummers. Van deze 14 songs zijn er 2 eigen nummers bij, geschreven door Karel Mol uit Etten-Leur. Dit zijn ‘Mama Marie’ en ‘Kom eens even in mijn armen’. Van dit album zijn er enkele honderden verkocht, het was een productie in eigen beheer.

Op dit album zijn liedjes in diverse stijlen te horen, van Nederlandstalig tot Engelse rock, om een beeld te kunnen geven van de veelzijdigheid van Anton van Ginneken.

In de jaren daarna zijn er nog losse opnames geweest, zo is het ‘Ave Maria’ in de latijnse taal opgenomen, en het mooie ‘Vivre’ ofwel de Franse versie van Ramses Shaffy zijn meesterwerk ‘Laat me’. Hoewel deze nummers nooit zijn uitgebracht, geven ze blijk van het grote spectrum aan nummers dat door Anton van Ginneken kan worden gezongen. Op Youtube zijn deze nummers overigens wel te vinden.

 

In 2012 komt hier weer verandering in! Anton is druk bezig om samen met tekstschrijver Astrid Rhemrev, liedjesschrijver Hans de Ruiter en arrangeur Laurens van Wessel een nummer op de planken te gaan brengen in een geheel eigen stijl, Nederlandstalig met een twist die nog niet vaak is gehoord!

Natuurlijk blijft het niet bij 1 nummer en er zullen zeker meerdere volgen, het is dan ook de bedoeling om in de zomer van 2012 met een single te komen, en eventueel hierbij een clip te verzorgen. 

Volg hiervoor alles onder¬†het kopje ‘nieuws’!